Tattoo Salonen er tilbage - nu på Viafree

Der er sket en del, siden vi sidst var på besøg hos vennerne Morten og Jonas i Tattoo Salonen - både arbejdsmæssigt og privat. Morten er blevet gift med Simone og venter en lille datter. Jonas har også travlt derhjemme - nu med to små børn. Samtidig med at de har travlt i privaten, er Tattoo Salonens kalender proppet med bookinger - og denne gang er det masser af kendte kunder, som vil lægge sig på briksen for at få de skøreste og mest personlige tatoveringer.

Se med, når blandt andet Sidney Lee får en vaskeægte ”badass-tatovering”, når kendiskokken Umut Sakarya får en spektakulær og meget personlig arm-tatovering, og stripperen/badboy-lover Mariyah foreviger sig selv med en fræk udgave af sig selv.

Venskabet mellem Morten og Jonas er stadig ubrydeligt, og selvom forretningen er succesfuld, så hviler makkerparret overhovedet ikke på laurbærrene. De kæmper for at lave endnu bedre business og kaster sig derfor ud i alternative metoder for at få succes. Især efter at der er sket mystiske hændelser i salonen. Derfor vil Morten og Jonas uddrive de onde ånder og har hidkaldt to spøgelsesjægere. De har også hørt, at business clairvoyance er det nye store, så Morten og Jonas har booket en session for at blive klogere på, hvad det næste store tattoo-hit bliver, og hvor man får den bedste shawarma.

Alt er som det plejer i Tattoo Salonen - og så alligevel ikke! Se med når Tattoo Salonen har premiere den 13. september på Viafree.

Camilla RavnPR Project Manager

41 44 57 41

Camilla.ravn@nentgroup.com

Luk