Premier League i fokus på TV3+ og TV3 MAX

Premier League er verdens største fodboldliga. Du finder den på TV3+ og TV3 MAX, hvor seerne får en intensiv og indsigtsfuld Premier League-dækning, hver gang værterne Peter Grønborg, Niels Christian Frederiksen og Helle Smidstrup byder velkommen. I studiet er de flankeret af kompetente eksperter såsom Michael Laudrup, Peter Kjær, Esben Hansen, Jesper Grønkjær, Martin Jørgensen, Morten Wieghorst og Per Frimann.

Efter en intens kamp om mesterskabet mellem Liverpool og Manchester City i sidste sæson, måtte The Reds se sig slået på målstregen af de himmelblå Manchester-drenge, som dermed stod som sejrsherre for andet år i træk. Liverpool har fået en forrygende start på sæsonen, og titel-aspiranterne fra Leicester og Manchester City skal i den grad oppe sig, hvis de for alvor skal gøre sig forhåbninger om at slukke Liverpools drømme om at vinde sit første mesterskab siden 1990.

På TV3+ og TV3 MAX giver vi Premier League den tv-dækning, som seerne og turneringen fortjener. Flere gange i sæsonen sender PL-pubben, hvor vi tager ud på pubber i Danmark og laver optakter og nedtakter dér, hvor danskerne ser Premier League. Det er vigtigt for os at dække Premier League i øjenhøjde, hvorfor vi også inviterer danske fans fra top-6-klubberne i studiet, når vi sender PL Parlamentet. Her diskuterer vi udviklingen i topklubberne, præstationer i ligaen, og hvad der ellers sker i engelsk fodbold. Derudover har vi Premier League med NC og Mølby. Her vil de to fodboldvenner, Niels Christian Frederiksen og Jan Mølby, hver måned komme med forudsigelser og diskutere forskellige elementer fra kampene.

Premier League kan ses på TV3+ og TV3 MAX. Alle kampe kan desuden ses live på Viaplay. Vi sender også kampe fra de traditionsrige engelske pokalturneringer FA Cup og Carabao Cup.

Mette BarnesHead of PR & Communications

+45 41 78 25 00

mette.barnes@nentgroup.com

Luk
  • Foto: Ritzau/Scanpix

  • Foto: Ritzau/Scanpix

  • Foto: Ritzau/Scanpix

  • Foto: Ritzau/Scanpix