Jagten på Masterchef trofæet er for alvor sat i gang, når de tre Masterchef-dommere, Thomas Castberg, Jakob Mielcke og Jesper Koch slår dørene op til en hæsblæsende, udfordrende og fantastisk sæson

Aldrig har der været så mange konkurrencer og udfordringer, hvilket gør kampen om MasterChef trofæet til den hårdeste og mest intense sæson nogensinde!

Følelserne er uden på tøjet, når 46 nye MasterChef-aspiranter er klar til at yde deres allerbedste i køkkenet og få deres livs madoplevelse i Danmarks bedste kokkeskole. Efter audition venter der de nye konkurrenter en lærerig og udfordrende træningslejr med både krydderier, fisk, det søde køkken og anretning på skoleskemaet, når dommerne indvier årets aspiranter i nogle af deres egne tricks i køkkenet.

Der er større fokus og vilje hos aspiranterne end nogensinde før, og det beviser endnu engang, at MasterChef lige præcis er en kokkeskole for amatørkokke. En perlerække af store kokkenavne leverer flere ”Kokkens Efterfølgere” end nogensinde i denne sæson, og for første gang i dansk Masterchef-historie er der hentet hjælp udefra, når deltagerne efter de indledende uger bliver udfordret i endnu en træningslejr ført an af nogle af Danmarks absolut bedste kokke.

Listen over fantastiske gastronomiske idoler, der i denne sæson besøger Masterchef-køkkenet er lang og tæller blandt andre Thorsten Schmidt (Restaurant Barr), Mark Lundgaard (Kong Hans Kælder), Andreas Bagh (Restaurant Marchal) og Jonathan Berntsen (Clou).

De 46 aspiranter, der er med i jagten på MasterChef trofæet, kommer fra hele landet, og fælles for dem alle er, at de hver især kommer med en helt unik maddrøm eller en ambition om at højne deres niveau i køkkenet. Men hvem ender med at sikre sig det eftertragtede Masterchef-trofæ og de 100.000 kroner?

Efter 14 ugers intens kokkekamp fuld af tårer, sved, jubel, fiasko, triumf og gastronomiske højdepunkter i form af velsmagende og smukke retter, kan vinderen hæve trofæet og kalde sig Masterchef 2019. Men alt kan ske i et overraskende felt, hvor man aldrig er bedre end sin sidste servering.

Camilla RavnPress Officer, Nordic Entertainment Group Denmark

41 44 57 41

Camilla.ravn@nentgroup.com

Luk
  • MasterChef 2019 Foto: TV3/Lars E

  • Dommerne 2019 Foto: TV3/Lars E

  • Thomas Castberg Foto: TV3/Lars E

  • Jakob Mielcke Foto: TV3/Lars E

  • Jesper Koch Foto: TV3/Lars E