Luksusfælden er tilbage på TV3 med helt nye afsnit og en ny ekspert, advokat Sesilie Munk Stenderup, som sammen med resten af ekspertholdet står klar til at hjælpe danskere, der er havnet i Luksusfælden

I den nye sæson af Luksusfælden er det særligt de unge, der er havnet i alvorlige økonomiske problemer. Uden at tænke på fremtiden og konsekvenserne bruger de enorme summer på fornøjelser og luksusforbrug i stedet for at betale deres regninger og spare op. Nogle er allerede blevet hjemløse, mens andre står på nippet til at miste deres bolig, fordi de har syltet huslejen og brugt pengene på fornøjelser.

I premiereprogrammet er Luksusfældens eksperter taget til Helsinge for at hjælpe 23-årige Nicolai, der er ludoman. På blot et år har han brugt næsten en halv million på at oddse og på spillemaskiner. Hans afhængighed er så alvorlig, at han har spillet sin lejlighed væk, så nu bor han i en lille campingvogn, som han låner af en ven. Nicolai drømmer om en lejlighed og et helt normalt liv, men det kommer ikke til at ske, før han får styr på sin spilafhængighed.

Men det er ikke kun i Helsinge, at den lader til at være helt gal med prioriteterne. I de følgende programmer kan seerne blandt andre møde Jeanette fra Viby J, som ikke gider betale sin gæld, men til gengæld godt gider købe nyt køkken, ny sofa, nyt spisebord, ny seng, tøj, mobil og iPad for næsten 200.000. Alt sammen på afbetaling.

På Lolland er Andreas, 29 år, og Kathrine, 26 år, der er forældre til to små drenge, tæt på at blive smidt på gaden. Alligevel lader det til, at Kathrines Kählervaser er vigtigere for hende, end at hendes børn har tag over hovedet. Og Andreas har netop brugt 6000,- på sin PlayStation!

I Horsens bruger Ravna og Eric alle deres penge på koncertbilletter, biler og deres to katte. De har begge to en kæmpe gæld til det offentlige, men Ravna vil ikke bruge sin uddannelse som finansøkonom, fordi hun insisterer på kun at ville arbejde med noget kreativt. Parret drømmer om at kunne købe et hus sammen og er fortørnede over, at banken har afvist at låne dem penge. I stedet for at gå i gang med at nedbringe gælden, planlægger Ravna og Eric at brænde 10.000,- af på metalfestivalen ’Copenhell’, og så har de også lige en ventende dyrlægeregning på 10.000,-.

Luksusfældens eksperthold består denne sæson af Carsten Linnemann, Kenneth Hansen, Mette Reissmann, Jan Swyrtz, Gustav Juul og advokat Sesilie Munk Stenderup, der er ny på ekspertholdet. Det systematiske overforbrug, eksperterne møder når de rykker ud, kræver, at de unge stilles over for hårde valg. Men vælger de det søde liv, eller vælger de fremtiden?

Se med, når Luksusfælden har premiere tirsdag den 27. august kl. 20.00 på TV3

Mette BarnesHead of Press & Communications, Nordic Entertainment Group Denmark

+45 41 78 25 00

mette.barnes@nentgroup.com

Luk
  • Luksusfælden sæson 23 Foto: TV3/Heidi Maxmilling

  • Luksusfælden sæson 23 Foto: TV3/Heidi Maxmilling

  • Carsten Linnemann Foto: TV3/Heidi Maxmilling

  • Kenneth Hansen Foto: TV3/Heidi Maxmilling

  • Mette Reissmann Foto: TV3/Heidi Maxmilling

  • Gustav Juul Foto: TV3/Heidi Maxmilling

  • Sesilie Munk Stenderup Foto: TV3/Heidi Maxmilling