Drama, uenigheder og uløselige konflikter har definitivt splittet gruppen, og derfor træder en tidligere frue ud og en ny frue ind

Ovenpå sidste sæson er Sarah Louise trådt ud af serien, og det giver rum til en ny frue. Nemlig en af Jackies bekendte, beautybloggeren Karina Von d’Ahé. Karina er tidligere model, IT girl og har begået sig i beauty- og kendisbranchen i mange år. Hun har tidligere været booker for topmodeller som Oliver Bjerrehus og lavet PR for store danske beauty brands, og nu lever hun af at være Influencer på de sociale medier.

Karina har ben i næsen og er ikke bleg for at kalde en spade for en spade, så både Karina og de andre fruer er spændte på, hvad det gør ved dynamikken, når en moden dame med en stærk karakter træder ind i en allerede etableret gruppe af kvinder.

For at hilse på den nye frue, og mane et dårligt rygte til jorden, inviterer Janni alle fruerne og deres børn til en kæmpe børnefest på Vedbæklund med hoppeborge, candyfloss, ponyer og skattejagt. Inden mødet med den nye frue har de alle travlt med at finde ud af, hvem Karina er, og det viser sig, at Gunnvør kan huske hende fra hendes tid som modelbooker.

Fruerne har samtidig travlt med deres forskellige projekter. Efter 2 års amning er Amalie nu klar til at stoppe, men det er nemmere sagt end gjort. Amalie er dog meget motiveret, for hvis ikke hun stopper, vil hun ikke kunne få lavet større bryster inden sommer. Gunnvør har fuld gang i sin webshop og drømmer om at udvide forretningen, men midt i karriereplanerne, og fuldtidsarbejdet som alenemor til tre, må hun endnu en gang forholde sig til nye private udtalelser fra kendis-ekskæresten og faren til hendes børn. Janni har som altid travlt, da hun er blevet foredragsholder, ambassadør for Hundens dag i Tivoli og samtidig rejser rundt med Karsten. Oveni al glæden konfronteres Janni dog med livets hårde vilkår, da en af hendes elskede hunde pludselig falder død om på køkkengulvet. Den forelskede Jackie har besluttet, at hun nu er klar til at introducere sin ’nye’ kæreste Rasmus for de andre fruer og resten af Danmark. Og så er Tina Lund i Danmark, da hun er booket ind til diverse danske hesteshows.

Venindegruppen har haft det hårdt det seneste år, og alt dramaet og bagtaleriet har sået dybe mistillidsrødder hos alle fruerne, så for at få gruppen back on track tager alle fruerne på en fællestur til det eksklusive Dubai. Her vil de nyde livet på Palmen og besøge Tina, som bor dernede til dagligt. Tina har arrangeret alle mulige oplevelser i storbyen, men trods sol, varme og eksotiske omgivelser kan fruerne ikke undgå at træde hinanden over tæerne.

Så glæd jer til at følge fruerne i tykt og tyndt, når de d. 21. marts igen er at finde på TV3 og Viaplay.

Kristine Holm MarcherPress Officer, Nordic Entertainment Group Denmark

+45 41 78 25 71

kristine.holm@nentgroup.com

Luk
 • Tina Lund Foto: Lars E

 • Tina Lund Foto: Lars E

 • Karina Von Dahe Foto: Lars E

 • Karina Von Dahe Foto: Lars E

 • Janni Foto: Lars E

 • Janni Foto: Lars E

 • Jackie Foto: Lars E

 • Jackie Foto: Lars E

 • Gunnvør Foto: Lars E

 • Gunnvør Foto: Lars E

 • Amalie Foto: Lars E

 • Amalie Foto: Lars E