Følg Kevin Magnussen og Formel 1 på TV3-kanalerne

Formel 1 er juvelen i TV3-kanalernes massive dækning af motorsport, og seerne er strømmet til, efter danske Kevin Magnussen fik sin debut som kører i 2014. Formel 1-GP’erne følges af hundredetusindevis af danske seere, som udover selve løbene kan følge med i både træninger og kvalifikationer direkte på TV3-kanalerne.

Formel 1 sæsonen er i fuld gang, og Lewis Hamilton ligger lunt i svinget til at hente sit sjette verdensmesterskab på stribe. Magnussen i HAAS-raceren har haft en svingende sæson, og spørgsmålet er, om raceren kan leve op til sidste sæsons flotte niendeplads.

Som vanligt er vi med ved samtlige af sæsonens 21 Grand Prix’er fra det øjeblik, hvor bilerne suser ud af garagerne til fredagens første træning og til de møder det ternede flag. Før og efter lørdagens kvalifikation og søndagens racerløb byder TV3's veloplagte Formel 1-redaktion på indsigt og fordybelse i verdens mest eksklusive sportsgren. Peter Palshøj, Nicolas Kiesa, John Nielsen, Tom Kristensen og Jens Hansen guider seerne igennem alle de dramatiske og hæsblæsende Formel 1-løb, mens Luna Christofi rapporterer live fra banerne rundt om i verden. Vi sender live fra alle træninger og kvalifikationer samt naturligvis fra selve løbet.

Derudover sender TV3-kanalerne masser af anden motorsport som for eksempel Nascar, IndyCar, Formel 2 og ikke mindst Formel 3, hvor danske Christian Lundgaard skal vise sig frem i denne sæson. Det hele sendes selvfølgelig også på Viaplay, hvor der under Formel 1-løbene også er ekstra tilbud til seerne, som blandt andet kan følge kameraerne fra selve bilerne samt få et forkromet overblik over tider og de forskellige bilers position på banen.

Mette BarnesHead of PR & Communications

+45 41 78 25 00

mette.barnes@nentgroup.com

Luk
  • Foto: Ritzau/Scanpix

  • Foto: Ritzau/Scanpix

  • Foto: Ritzau/Scanpix

  • Foto: Ritzau/Scanpix