Junglen er og bliver aldrig et sted for en diva!

Junglen er og bliver aldrig et sted for en diva!

Alligevel har nogen af Danmarks største reality-divaer takket ja til deres livs udfordring, og er flyttet ud i omgivelser - og ud blandt dyr - de slet ikke er vant til. ”Divaer i Junglen” er tilbage, og i år danner den thailandske jungle rammerne for Danmarks sjoveste reality-program.

Jakob Kjeldbjerg er endnu en gang klar til at styre løjerne, og han ønsker sig store divaer i den frodige jungle – så det får han.

De ni divaer, der mødes i lufthavnen for at tage på eventyr sammen er: Nikita Klæstrup, Sigmund Trondheim, Boris Laursen, Nathalie Loglo, Philip May, Mariyah Samia, Nynne Larsen, Julie Lieberkind og Chanel Misic. Hvad de ni divaer ikke ved er, at en tiende og sidste diva støder på dem ude i junglen. En tidligere deltager – og muligvis den største diva af dem alle!

Fælles for alle divaer er, at de er populære på Snapchat, Instagram og YouTube og de kæmper alle om centerpladsen på den røde løber og spalterne i sladderpressen. Forude venter nu en helt ny disciplin. Kampen om titlen som ”Junglens Sejeste Diva” - og de aner ikke, hvad der venter dem.

Delt i to hold kæmper divaerne mod hinanden for enten at bo i luksuslejren eller lortelejren. Luksuslejren har alt og er flottere end nogensinde. Lortelejren derimod? Ja, den kan næsten ikke engang betegnes som en lejr. For første gang i programmets historie er lortelejren nemlig ikke færdigbygget. Det skal divaerne selv stå for! Og det er ikke let at bygge en lejr og grave et toilet, når man er bange for at knække en negl.

Samtidig kæmper divaerne stadig om at samle de livsvigtige og eftertragtede diamanter, som i den sidste ende kan skaffe dem en finaleplads.

I de to holds bestræbelser på at vinde konkurrencerne ligger intrigerne og dramaet konstant og lurer, og det er ikke nemt at bevare fatningen, når ti store personligheder krydser klinger. Der er til gengæld ekstra god stemning mellem to af divaerne, som fra starten af junglelivet får et særdeles godt øje til hinanden. Det slår gnister og det umage par får skabt en flirt i de frodige omgivelser, der noget overraskende udvikler sig til en decideret jungleromance.

’Divaer i Junglen” bliver i 2019 en dramatisk, hæsblæsende og hylende morsom sæson, hvor nogle af Danmarks største reality stjerner bliver presset som aldrig før, og viser helt nye sider af sig selv.

Én efter én forlader divaerne junglen, og når støvet har lagt sig, vil kun én diva stå tilbage. Han eller hun kan – udover en præmiesum på 100.000 - bryste sig med titlen som ’Junglens Sejeste Diva’.

Camilla RavnPress Officer, Nordic Entertainment Group Denmark

41 44 57 41

Camilla.ravn@nentgroup.com

Luk
  • Chanel

  • Boris

  • Frederik

  • Julie

  • Mariyah

  • Nathalie

  • Nikita

  • Nynne

  • Philip

  • Sigmund