Den 1. december kan alle børn og barnlige sjæle se frem til, at den lærerige og underholdende julekalender, Det store eksperiment, er tilbage på Viaplay med en tredje sæson.

I år vil den kendte og elskede tv-vært, Jacob Riising, sammen med den folkekære skuespiller, Kurt Ravn, stå i spidsen for et nyt eventyr om den onde, julehadende professor Primus, der har flyttet sine lyssky gerninger ned under havets overflade, hvor han planlægger en miljø-katastrofe.

Nu sætter Jacob Riising, sammen med børnene Freja (Freja Larsen) og Sebastian (Sebastian Halberg Hansen), sejlene afsted mod et spændende og lærerigt undersøisk eventyr for at redde julen og forhindre den vanvittige professor Primus i at skabe en miljøkatastrofe.

Kurt Ravn har rollen som den notorisk vrede og julehadende professor Primus, der, trods sine tidligere mislykkede forsøg, ikke har opgivet håbet om at få bugt med julen én gang for alle. Denne gang har Primus, med sin assistent Sigma (Nina Hjemqvist), ombygget sit rumskib til et flydende laboratorium, som han drager afsted i på en undersøisk ekspedition. Hans plan er at hjælpe klimaforandringerne godt på vej ved at hæve hav-temperaturen, så vinter og sne snart vil være en saga blot. Heldigvis kommer Jacob, Freja og Sebastian på sporet af de fatale planer, men når de at redde julen - og kloden - inden det er for sent?

Det store eksperiment får premiere på Viaplay d.1. december.

Emilie SelinPR Project Manager

+45 26 11 41 04

Emilie.selin@nentgroup.com